top of page
Image by Baim Hanif

Steven leg uit ... KU Leuven Handelswetenschappen Brussel
Online lessen voor alle vakken doorheen het academiejaar - Ontdek hieronder het lessenoverzicht

Voor wie?

Over de voorbije academiejaren had ik de kans om eerstejaarsstudenten Handelsingenieur aan de Campus Kortrijk en de Campus Leuven van nabij te begeleiden. Deze begeleiding stelde mij in staat om het eerste jaar Handelsingenieur aan beide campussen te ervaren en grondig met elkaar te vergelijken.

 

Op basis van deze ervaring zou ik opteren om het eerste jaar Handelsingenieur af te leggen aan de Kortrijkse campus. Voor de meeste vakken scoort Kulak naar mijn persoonlijke en partiële beleving beduidend beter en/of efficiënter in vergelijking met de Campus Leuven.

 

In een niet-gepubliceerd document heb ik voor de vakken Wiskunde, Accountancy, Globale economie, Markten en prijzen, Bank- en financiewezen, Inleiding tot het recht en Grondslagen van de beleidsinformatica een vergelijking gemaakt tussen beide campussen. Voor de meeste vakken gaat mijn voorkeur uit naar de Campus Kortrijk. Dit is met name het geval voor Wiskunde, Accountancy, Markten en prijzen, Inleiding tot het recht en Grondslagen van de beleidsinformatica.

 

Meer weten als ouder en/of toekomstig student? Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie.

Contacteer Steven

0478 26 05 82

  • LinkedIn Social Icon

Connecteer als ouder, leerkracht, school,... via LinkedIn

Contacteer ons
bottom of page